Εξαιρετική πρωτοβουλία του Ηρακλή

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμη μια φορά ο Ηρακλής. Μετά το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, οι κυανόλευκοι έδωσαν είδη πρώτης ανάγκης, ρουχισμό και χρηματικό ποσό και στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:
«Ο Ηρακλής είναι κάτι παραπάνω από ένα σωματείο. Ο Ηρακλής για ακόμα μια φορά έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο. Μετά το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, επισκέφθηκε και το Χαμόγελο του Παιδιού και δόθηκαν είδη πρώτης ανάγκης, ρουχισμός, αλλά και χρηματική βοήθεια. Το παρών έδωσαν από πλευράς διοίκησης ο Γιώργος Γεράκης, ο Κώστας Τζιτζικώστας, μέλη του συλλόγου, αλλά και φίλαθλοι.
Να σημειώσουμε ότι ο κ. Γεράκης ήρθε σε συμφωνία με τα Ελληνικά Πετρέλαια για να δοθεί θέρμανση στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Με αφορμή την επίσκεψη στο Χαμόγελο του Παιδιού στην περιοχή του Φοίνικα ο σύμβουλος Γιώργος Γεράκης δήλωσε:
“Αποφασίσαμε να δείξουμε αυτές τις Άγιες Μέρες για ακόμα μια φορά το πρόσωπο της αλληλεγγύης και της συνεισφοράς προς τον συνάνθρωπο, και ειδικότερα προς τα παιδιά που έχουν την ατυχία να μην ζουν σε σπίτι μαζί με τους γονείς τους. Η δράση όλων μας έχει επίκεντρο το παιδί να δώσουμε αγάπη, χαρά ,μια αισιοδοξία αλλά και ένα χαμόγελο προς αυτά τα παιδιά.
Ξέρω ότι είναι δύσκολα πολύς κόσμος λόγω κορωνοιού αλλά και άλλων συνθηκών όταν όμως έχεις την ανθρωπιά μέσα σου πρέπει να βοηθάς όσο μπορείς αυτές τις ημέρες”.
Από την άλλη ανάφερε ο κ.Τζιτζικώστας:
“Έχουμε χρέος ως Ηρακλής αλλά και της κοινωνίας να παρέχουμε βοήθεια σε αυτά τα παιδιά που τόσο πολύ έχουν την ανάγκη μας. Ήρθαμε σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους του Χαμόγελου Του Παιδιού και πράξαμε αναλόγως. Δική μας και η χαρά να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά όσο μπορούμε στις δύσκολες εποχές που ζούμε”.
Για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στον Ηρακλή είπε:
“Όλοι μαζί να δώσουμε τα πάντα για τον σύλλογο, ώστε να ξανά γίνει μεγάλος και να επανέλθει στην μεγάλη κατηγορία , που ποτέ δεν έπεσε αγωνιστικά”».
https://www.sfina.gr/

 

 

Δείτε Ακόμα

Σχολιάστε

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή