Γιώργος Γεράκης: θα προσπαθήσω να αντεπεξέλθω ώστε να πάμε τον Ηρακλή εκεί που αξίζει.

Ο Γιώργος Γεράκης στο thessgoal.gr μιλάει για την αγαπημένη του ομάδα τον Ηρακλή και φυσικά για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τόσα χρόνια αγαπάει υπερασπίζεται.

1.Πώς προέκυψε η πρόταση από τον Ηρακλή?

Γ.Γ. Όλοι ξέρουν ότι μεγάλωσα στον Ήρακλη, από μικρός όπου ξεκίνησα από τις ακαδημίες του Ηρακλή μας και ανδρώθηκα στον σύλλογο…Ο Κ.δρακόπουλος που εκτιμώ και εμπιστεύομαι είχαμε έρθει σε συζήτηση για κάποια θέματα…Για μένα αυτή η πρόταση που μου έκανε ο Κ.Δρακόπουλος είναι μια πρόκληση που θα προσπαθήσω να αντεπεξέλθω ώστε να πάμε τον Ηρακλή εκεί που αξίζει.

2.Η ομάδα του Ηρακλή δεν ξεκίνησε το καλύτερο τρόπo, κατά τη γνώμη σου τι φταίει?

Γ.Γ. Η ομάδα είχε πολύ λίγο χρόνο να προετοιμαστεί για το πρωτάθλημα… Αφού μέσα σε ένα μήνα μετά την συμφωνία ανάμεσα στους Αμπελόκηπους και Ηρακλή άρχιζε το πρωτάθλημα…δικαιολογημένα κάποια πράγματα δεν ήρθαν όπως τα σκεφτόμασταν και πιστεύαμε αλλά ευελπιστούμε όταν ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα όπου θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις να είμαστε έτοιμοι ακόμα πιο πολύ.

3. Με το θέμα προπονητή τι γίνεται, έχει καταλήξει κάπου η διοίκηση του Ηρακλή?

Γ.Γ. Το θέμα προπονητή είναι θέμα χρόνου να καταλήξουμε και να ανακοινώσουμε…Προτεραιότητα ώστε να αναλάβει την ομάδα ειναι ο Κ. Περικλή Αμανατίδη… Από εκεί και πέρα θα δούμε αν δεν καταλήξει θετικά…

 

4. Είχες ξεκινήσει η σεζόν με την ομάδα του Αγίου Ιωάννη, τώρα πού σε βρίσκουμε,  τι γίνεται στα ερασιτεχνικά σωματεία αφού ο κορονοϊός μπήκε για τα καλά στη ζωή μας?

Γ.Γ. Είχα ξεκινήσει με τον Αι Γιάννη αλλά λόγων κάποιων επαγγελματικών πραγμάτων πήρα μεταγραφή στον Άγιο Γεώργιο όπου συνεργάζομαι επαγγελματικά με τους ανθρώπους. Ο κορωνοιός με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτήν την στιγμή έβαλε ταφόπλακα στο ερασιτεχνικό και εδώ πρέπει να παρθούν αποφάσεις γενναίες και μεγάλες…Ομάδες και σύλλογοι που έχουν γράψει ιστορία στο ερασιτεχνικό καταστρέφονται χωρίς τέλος..Ακόμα και οι παράγοντες που έμειναν πόσα να προσφέρουν κι αυτοί..Εγώ ήμουν κατά να ξεκινήσει με αυτές τις συνθήκες και τα μέτρα…

5.Ποιο είναι το δικό σου μήνυμα στους συμπολίτες μας για την Πανδημία?

Γ. Γ.Πλέον το μόνο που μας απομένει μετά και τα τελευταία γεγονότα είναι η αλληλοβοήθεια μεταξύ μας και η στήριξη στον συνάνθρωπο μας… η επιδημία είναι ένας τρόπος να καταστρέψει την ανθρωπότητα εμείς πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να σεβόμαστε την κατάσταση του διπλανού μας… Μπορεί να είμαστε απογοητευμένοι για όλα αυτά αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσουμε.

Δείτε Ακόμα

Σχολιάστε

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή