Σέντρα στη FL μέχρι 10 Μαρτίου

Σε μίνι προετοιμασία μπαίνουν άμεσα οι ομάδες της Football League καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο η κυβέρνηση και η επιτροπή λοιμωξιολόγων άναψαν το «πράσινο φως» ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, έστω και πολύ καθυστερημένα, μετά από μακράς διάρκειας αναμονή που είχε φτάσει στα όριά τους ομάδες και ποδοσφαιριστές. Αλλωστε, ο ΠΣΑΠ από την πρώτη στιγμή πίεζε ασφυκτικά ώστε να παρθούν άμεσα οι αποφάσεις.

Οι 20 ομάδες της Football League (δύο όμιλοι των 10) τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλα αρχίζουν προπονήσεις από την Δευτέρα και σε διάστημα 25 ημερών (μέχρι 10 Μαρτίου) θα γίνει και η σέντρα ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα «εξπρές». Οι ακριβείς ημερομηνίες θα αποφασιστούν προσεχώς. Σε ό,τι αφορά τη Γ΄Εθνική η επιτροπή είναι θετική ώστε να δοθεί το πράσινο φως σε 15 μέρες και το πρωτάθλημα να επανεκκινήσει μέχρι τέλη του Μαρτίου, για να προλάβουν τις ημερομηνίες και να προλάβει να ολοκληρωθεί. 

Βέβαια σε ό,τι αφορά στη Football League το ζητούμενο είναι να πάρουν πιστοποιητικά συμμετοχής όλες οι ομάδες, μιας και στην πρώτη συνεδρίαση η ΕΕΑ άναψε το πράσινο φως μόλις σε 6 ΠΑΕ.

Χάρης Δημαράς

https://www.metrosport.gr/

 

Δείτε Ακόμα

Σχολιάστε

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή