Σιαμίδης: Ο Απόστολος Μάντζιος σε ένα μήνα από τώρα θα έχει σούπερ ομάδα

Το thessgoal.gr φιλοξενεί το γνωστό επιχειρηματία Γιάννη Σιαμίδη σε μία συνέντευξη λητή και περιεκτική, ο επιχειρηματίας μας μίλησε για τις ομάδες της πόλης και φυσικά για το κατάστημα που διατηρεί στην Καλαμαριά το γνωστό σε όλους μας L.A

-Θα ήθελα να μας πείτε η γνώμη σας για την ομάδα του Άρη, όπως την είδατε και εσείς μέχρι τώρα?

Γ.Σ. Πιστεύω αν κάνει λίγο υπομονή ο κόσμος του Άρη, Ο Απόστολος Μάντζιος σε ένα μήνα από τώρα θα έχει σούπερ ομάδα έχει καλούς παίκτες και έκανε καλές μεταγραφές αλλά θέλει χρόνο.

 

-Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με ήττα από τα Γιάννενα αλλά σιγά-σιγά βρίσκει τον καλό του εαυτό, πού μπορεί να φτάσει ο φετινός ΠΑΟΚ?

Γ.Σ. Ο φετινός ΠΑΟΚ και αυτός θέλει πολύ χρόνο αλλά πιστεύω θα είναι πιο δύσκολο από πέρσι.  αλλά μπορεί να επιστέψει στην κορυφή.

 

-Ποια ομάδα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα θα ξεχωρίσατε σαν έκπληξη και να μπαίνει σφήνα τους μεγάλους?

Γ.Σ. Ότι οι επαρχιακές ομάδες ανέβηκαν επίπεδο, δεν μπορώ να πω ποια ομάδα έχει κάνει έκπληξη,  αλλά πιστεύω από τις επαρχιακές ομάδες μία ομάδα να κάνει την έκπληξη.

 

 

-Τα τρία τελευταία χρόνια θα το βρίσκουμε καθημερινά στο L.A σε ένα αθλητικό στέκι θα έλεγα, τι ξεχωριστό έχει για να μπορεί να προσελκύσει τον κόσμο?

Γ.Σ. Το μαγαζί μας απλά εξυπηρετεί όλους τους πελάτες, Φιλοξενία εξυπηρέτηση και σεβασμός αυτόo υπάρχει στο L.A.

 

-Η Καλαμαριά και ειδικά το κομμάτι εκείνο το παραλιακό έχει υποβαθμιστεί, πώς θα μπορούσε να ξανακερδίσει την παλιά του Αίγλη?

Γ.Σ. Κατέβηκα πριν δύο χρόνια στης δημοτικές  εκλογές   και είχα μεγάλα πράγματα να κάνω, δεν με εξέλεξε ο κόσμος της Καλαμαριάς. Άμα με βγάλει θα πω.

 

Σάββας Κωνσταντινίδης

 

 

Δείτε Ακόμα

Σχολιάστε

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή