ΖΕΡΒΑΣ: ΑΝ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης τις τελευταίες 14 ημέρες έχουν υπερδιπλασιαστεί οι εισαγωγές στη ΜΕΘ και υπάρχει μεγάλο φορτίο στα νοσοκομεία.

«Λίγο-πολύ αναμενόμενο» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας να μπει η πόλη από σήμερα σε lockdown.

Όπως είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 «τις τελευταίες 14 ημέρες έχουν υπερδιπλασιαστεί οι εισαγωγές στη ΜΕΘ και υπάρχει μεγάλο φορτίο στα νοσοκομεία».

Σύμφωνα με τον ίδιο «ένα στα δύο κρούσματα κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη ήταν κάτω των 29 ετών, 10 χρόνια δηλαδή κάτω από τον μέσο όρο της Ελλάδας».

Μιλώντας για τις συνέπειες στην πόλη παρατήρησε ότι «έχασε την τουριστική περίοδο, χάσαμε τη ΔΕΘ, χάσαμε το τριήμερο του Αγίου Δημήτριου, αν χάσουμε και τα Χριστούγεννα θα χρειαστούμε ένα σχέδιο Μάρσαλ».

Τέλος είπε: «Προέχει η υγεία αλλά αυτή η ιστορία με τα αλλεπάλληλα κρούσματα για τη ζωή και την κανονικότητα της πόλης θα έχει επιπτώσεις».

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΗΚΕΙ:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

http://ΖΕΡΒΑΣ: ΑΝ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ Πηγή: https://www.voria.gr/article/zervas-an-i-thessaloniki-chasi-ta-christougenna-tha-chriastoume-ena-schedio-marsal?fbclid=IwAR210knoFVrCnc4RaA2rW8ulIvwasqRHOvjZVsJaX594ZjgTU6Je0pY7500

Δείτε Ακόμα

Σχολιάστε

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή